За нас

Добре дошли в къща за гости Корал!

Ще се постараем да направим почивката ви такава, каквато вие си я представяте!
За да е спокойна почивката ви ще ви предоставим персонален сейф за скъпоценности, а по отношение на хигиената, ежедневно ще почистваме стаите ви. За ваше удобство на всеки етаж има дъска и ютия за гладене, а при нужда предлагаме и пране.
За лежерните следобеди на плажа ще ви предложим някоя забавна книжка от достатъчно богатата ни, многоезична библиотека или пък някоя игра.
По принцип сервираме закуската в градината, но в случай, че случайно времето сутрин е по-хладно, може да закусите и вътре в нашия кът за закуска.
Ако не можете да се откъснете от цивилизацията или искате да подразните приятелите си във Фейсбук, разполагаме с безжичен интернет в лобито и градината.
Всички стаи разполагат с тераса и изглед към морето или градината, а апартаментите – към планината.
Винаги сме на разположение да отговорим на вашите въпроси и желания, защото нашата основна цел е да направим почивката ви уникална и незабравима. Щастливи сме, когато нашите гости станат и наши приятели! 🙂

В любимо място на нашите гости най-често се превръща градината  с леко екзотичен, африкански интериор и спокойна атмосфера. Можете както да си похапнете домашно приготвена закуска или да изпиете едно хубаво кафе в комбинация с домашната ни торта, така и да опитате специалните ни коктейл или просто да се насладите на една студена бира.

За най-малките ни гости има детски кът с множество играчки, а в декоративния басейн живее многочленно семейство костенурки. За лежерните следобеди на плажа ще ви предложим някоя забавна книжка от достатъчно богатата ни, многоезична библиотека или пък някоя игра.